Veel Gestelde Vragen

Waarom een Haartransplantatie in Turkije?

Veel Gestelde Vragen; In Turkije en dan met name in Istanbul worden wereldwijd de meeste Haartransplantaties uitgevoerd. Het land kenmerkt zich zeker niet meer als een aanbieder van goedkope behandelingen, maar ook de kwaliteit behoort tot de top in de wereld van de top klinieken in Istanbul. Je kiest dus voor een Haartransplantatie in Turkije als je niet meer wil betalen dan nodig is en een top resultaat wilt.

Hoeveel dagen dien ik vrij te plannen voor een behandeling in Turkije?

U dient rekening te houden met een verblijf van twee dagen in Turkije voor de behandeling. OP de dag van aankomst dient u te rusten. Op de tweede dag van verblijf vindt de behandeling plaats. En op de dag van de terugreis vindt veelal de eerste controle en wassing plaats waarna uw weer terug kunt vliegen naar huis.

Wat zijn de aangeboden Haartransplantatie technieken in Turkije?

Er worden drie technieken aangeboden door klinieken in Turkije. Dit zijn de FUE, DHI en FUT. Laats genoemde wat een afkorting is van Folliculair Unit Transplant wordt eigenlijk nog zelden toegepast. De FUE methode wordt het meest toegepast en DHI is een variant van de FUE methode wat ongeveer 10% van de behandeling in Turkije Vertegenwoordigt.

Kan ik met een vriend, kennis of collega op dezelfde dag behandeld worden?

De meest klinieken hebben een behandelcapaciteit van meerdere personen per dag waardoor u dus samen behandeld kunt worden. U doet er echter goed aan om in een dergelijke situatie 6-8 weken voor behandeldatum een datum vastgelegd te hebben.

Wat zijn de voorwaarde voor een Haartransplantatie in Turkije?

Een aantal factoren spelen een rol in deze. Allereerst dient u gezond te zijn. Technisch dient u over een gezonde donorgebied ook wel haarkrans genoemd te beschikken met voldoende haarwortels. Verder dient de haaruitval ook niet in een te vergevorderd stadium te verkeren. De Consult biedt uitsluitsel hierover.

Wat is een Graft?

Een graft is de technische benaming van een haarfollikel en is vak jargon wat de standaard is in de Haartransplantatie markt om te refereren naar een haarfollikel. Een graft is een wortel eenheid wat kan bestaan uit een enkele of meerdere haren. Dit is volledig genetisch bepaald en kan niet gemanipuleerd worden door behandelingen of dergelijke.

Hoe vraag ik een Consult aan voor een Haartransplantatie in Turkije?

De meeste aanbieders bieden de mogelijkheid om via WhatsApp een kosteloos Consult aan vragen. Dit kan eenvoudig gedaan worden door een aantal foto’s van de situatie van de haaruitval te maken en door te sturen. Verder dient ook eventueel medicijn gebruik vermeld te worden. De aanvraag wordt in de meeste gevallen binnen 24uur beantwoord.

Wat is de prijs van een Haartransplantatie in Turkije?

Prijzen van aanbieders in Turkije kunnen enorm variëren dus dit is een belangrijk punt waar je op dient te letten. Wil je onder goede omstandigheden behandeld worden door een ervaren en deskundig team dan kan je het  volgende aanhouden. De pondergrens van een kwalitatieve behandeling in Turkije ligt op €1.950 en kan oplopen tot €3.500. Maar gemiddeld gezien dien je rekening te houden  met een prijs van  €2.000 voor een kwalitatieve behandeling.

Kan ik de behandeling combineren met een korte steden bezoek Istanbul?

Dit is zeker mogelijk en wordt door velen aangegrepen. Het is in een dergelijke situatie echter wel verstandig om eerst de steden bezoek en afsluitend aan het bezoek de behandeling te ondergaan zodat u vrijuit kunt genieten van het bezoek.

Mag ik iemand meenemen?

Het is zeker mogelijk om iemand mee te nemen als u de reis liever niet alleen wenst te ondergaan of simpelweg reisgezelschap wilt. U dient rekening te houden met extra hotelkosten voor het verblijf van de tweede persoon. Dit zijn vaak enkele tientjes per nacht.