Saffier Micro FUE Transplantatie

Saffier Micro FUE Transplantatie; De bedieningsprocedures zijn hetzelfde als de FUE-techniek, behalve dat het kanaal niet wordt geopend. Haarzakjes worden met een bepaald apparaat aan het te transplanteren gebied toegevoegd. “Implanter” heeft een dunne en spitse punt, maar door zijn structuur kunnen haarzakjes gemakkelijk worden ingebracht.

Het transplantatieproces is langduriger, arbeidsintensiever en duurder dan de FUE-techniek. Er is geen significant verschil tussen de twee methoden in de verkregen resultaten.

In de methode die bekend staat als de Sapphire Percutan-methode, wordt haar dat bestand is tegen verlies in de nek ook ingenomen door de FUE-methode. Bij deze methode wordt echter een speciaal apparaat met een saffier naald gemaakt van echte saffier, saffier percutaan genaamd, gebruikt, geen spleet, om de kanalen te openen die moeten worden getransplanteerd.

Dankzij dit apparaat worden de te transplanteren kanalen niet in twee dimensies geopend, maar als driedimensionale kanalen in volledige haar follikel grootte door de hoek van de haargroei. Saffier is de minst schadelijke stof voor weefsel.

Daarom, hoewel het risico op oedeem gering is, is de genezingstijd van de kanalen die zijn geopend met de percutane methode van saffier twee keer zo snel. Deze methode biedt ook maximale implantatie van het transplantaat, aangezien het aantal kanalen dat kan worden geopend, toeneemt.